Jaro vtrhlo do restaurace „home by UNIC“ a přineslo zcela nové menu. Jako obvykle se šéfkuchař Petr Šmrha nechal inspirovat klasickými českými recepty a vzpomínkami na dětství a při vaření využil nejen lokální sezónní potraviny, ale i tradiční české koření a bylinky. Celý koncept restaurace „home by UNIC“ stojí na lásce k domovu a české přírodě a je rozdělen do kategorií Jezero a řeka, Statek, Zahrada nebo Les a louka.

Restaurace "home by UNIC"
Z jarního menu můžete vyzkoušet například kapří kroketu, dále šéfkuchař představí vepřové na černém pivu s tvarůžky nebo jelení hřbet na jalovci s kaštany a brusinkami a celou ochutnávku můžete zakončit tradičním dezert v moderní úpravě, pěnou z krupicové kaše s rebarborou a černým bezem.

Jarní menu: pěna z krupicové kaše, rebarbora, černý bez
Kozí sýr, karotka, broskve med Statek
Kroketa z kapra, citronový prach, petrželová majonéza Jezero a řeka
Presovaný vepřový bok, černé pivo, tvarůžky Statek
Fermentovaná pšenice, cuketa, hlíva, špenát Zahrada
Jelení hřbet, kaštany, brusinky, jalovec Les a louka
Pěna z krupicové kaše, rebarbora, černý bez Statek

Jarní menu: jelení hřbet, kaštany, brusinky, jalovec
Restauraci můžete navštívit na adrese Soukenická 1188/25, Praha 1 nebo pro více informací: www.homebyunic.cz

Restaurace "home by UNIC"